• Свеж
Greentest-ECO Home Kitchen Nitrate Tester Tester Надградете го детекторот за квалитет на водата со капацитивен екран БТ функција и контрола на апликацијата MPBilephone

Greentest-ECO Home Kitchen Nitrate Tester Tester Надградете го детекторот за квалитет на водата со капацитивен екран БТ функција

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Користејќи нитрат, технологија за тестирање на вода и зрачење, открива нивоа на нитрати во 64 од најчесто консумирано овошје и зеленчук и сите видови месо и риба. Покрај тоа, може да открие вкупно растворени цврсти материи во цврстина на вода или вода, како и зрачење во позадина во вашето непосредно опкружување, предупредувајќи за небезбедна изложеност на зрачење. Капацитивен екран со дисплеј со 3 бои, јасни резултати, разликувајте ја безбедноста на овошјето и зеленчукот, за да се избегне прекумерно внесување на нитрати и други штетни материи и држете се настрана од зрачење. . Карактеристики : . 【Капацитивен екран со дисплеј со 3 бои】 : Можете да изберете интерфејс на овошје, зеленчук, месо, риба, квалитет на вода и откривање на зрачење во главното мени, или кликнете на копчето Поставување во горниот лев агол за да го отворите менито за поставување. Екранот со три бои, јасни резултати, разликувајте ја безбедноста на овошјето и зеленчукот, за да се избегне прекумерно внесување на нитрати и други штетни материи и да се држат подалеку од зрачење . 【Мултифункционален дизајн】 : Тоа е тест инструмент кој може брзо да открие нитрат Содржина во овошје, зеленчук и месо, како и цврста содржина во вода. Во исто време, овој инструмент може да открие и доза на зрачење во позадина, како и доза на зрачење во предмети, прехранбени производи, градежни материјали и други производи кои содржат радиоактивни елементи . 【откривање на нитрат】 : Технологијата на тестер помага при брзо откривање на разни сол јони, како што е како јони на хлорид, јони на сулфат, нитратни јони и концентрации на нитрит јон. Инструментот е калибриран за точно прикажување на концентрацијата на нитратни јони . 【Тотално откривање на растворени цврсти материи】 : Може да открие содржина на соли растворени во вода. Машински работи на принцип на вкупно растворено откривање на цврсти материи. Главно е мерки на реална отпорност за откривање на содржина на соли и киселини растворени во вода, за да ви помогне да го потврдите квалитетот на водата што се користи секој ден . 【Откривање на доза на зрачење во позадина и откривање на доза на зрачење на објекти】 : Главното мерење е големината на јонизирачката доза на зрачење (гама зраци и Бета зраци) и нуклеарно зрачење. Поддржува избор на единици за мерење на зрачење. Исто така е можно да се сменат обемот на инструментот . 【BT и Control Control】 : Може да го вклучите BT на уредот во паметен телефон и да извршите мерења користејќи ја таа апликација. (Забелешка : Откако уредот е поврзан со апликацијата за паметни телефони, тој може да го контролира вашиот паметен телефон.). 【Автоматско напојување】 : Вклучува функција за автоматско напојување и ги поддржува поставките за автоматско напојување од 1, 3, 5, 10, 15, 20 и 30 минути. Единицата може да внесе режим на спиење или да продолжи со режимот на работа со притискање на прекинувачот за напојување еднаш. Ако инструментот не се користи повеќе од 40 секунди, тој автоматски ќе го внесе режимот на спиење после тоа време . 【Систем за повеќе јазици】 : дизајн на повеќе јазици, можете да се префрлите помеѓу англиски, кинески, руски, украински и арапски според Вашите навики за употреба .. Спецификации : . Име : Нитрат тестер. Материјал : Метал. Боја : Бела, црна (по избор). Батерија : 1 * Вградена батерија од 720m Ah (вклучена). Опсег на мерење на нитрати : 0-9999mg/kg. Грешка во мерењето :

Детални спецификации

Додатоци на производи