• Свеж
Замена на копчето за замрзнување на вратата за Frigidaire CFS101FM4W замрзнувач - компатибилен со заклучувањето на копчето - бренд на компоненти на Upstart

Замена на копчето за замрзнување на вратата за Frigidaire CFS101FM4W замрзнувач - компатибилен со заклучувањето на копчето -

DEN 207.52

Од стока
Во магацинот

Замена на компонентите Upstart компоненти 297147700 копче за замрзнување на вратата за Frigidaire CFS101 FM4 W Freeber Please Белешка : Ова е дел за замена на брендот на компонентите Upstart компоненти, а не OEM производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со какви било брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Секоја гаранции за овој производ се нудат само од компоненти на Upstart. Замена на компонентите на Upstart 297147700 копче за замрзнување на вратата за замрзнувачот CFS101 FM4 W замрзнувач. Направено од висококвалитетна пластика за долготрајна издржливост . Лесна, инсталација без алатки. A simple fix to help extend the life of your refrigerator. Helps you avoid costly repairs and replacements. Compatible 297147700 Lock Key for Part Number 297147700, AP4301346, 216702900, 06599905, 08037402, 1259502, 216388700, 5308027402, 5308037402, 6599905, AH1991481 , C000460771, EA1991481, F000113978, F000115646, F113978, F115646, G157033, K1235141, K1244302, PS1991481, WR05 X0065, WR05 X50105 , WR05 X5050, WR5x5010, WR5x5029, WR5x5036, WR5x5050, WR5x65, WR5x72.

Детални спецификации

Додатоци на производи