• Свеж
Дефлекто Нераскинлив Дефлектор на Воздухот на Подот 50 3W

Дефлекто Нераскинлив Дефлектор на Воздухот на Подот 50 3W

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Директен централен принуден воздух и заштедете пари за трошоците за греење и ладење со Премиум Нераскинливиот Дефлектор на Воздухот На Дефлекто. Премиум Нераскинливиот Дефлектор на Воздухот се прикачува на металните подни регистри долги помеѓу 10-14 инчи. Погоден и за апликации за централно греење и за ладење, Премиум Нераскинливиот Дефлектор на Воздух помага да се насочи принудниот воздух во насоката што ја сакате за дополнителна удобност околу домот или канцеларијата. Користете за насочување на воздухот околу или под мебел, тела или апарати за домаќинство. Јасен, нераскинлив пластичен дизајн има вградени магнети кои помагаат да се обезбеди дефлекторот на воздухот во металниот регистар. Насочува принуден воздух и обезбедува поконзистентна покриеност. Прилагодлив на метални регистри 10 "- 14". Моќните магнети го чуваат дефлекторот на воздухот прицврстен на металниот регистар.

Детални спецификации

Додатоци на производи