• Свеж
Пост-Тоа Стрелка Знамиња, Избрани Основни Бои,.47 Широк, Знамиња

Пост-Тоа Стрелка Знамиња, Избрани Основни Бои,.47 Широк, Знамиња

DEN 415.84

Од стока
Во магацинот

Најдете го брзо Со Објавете Го Знамиња Со Стрелки во примарни привлечни бои што се забележуваат. Тие го прават едноставно обележувањето или истакнувањето важни информации во учебниците, календарите, тетратките, планерите и многу повеќе. Тие се држат безбедно, чисто се отстрануваат и доаѓаат во широк спектар на бои. Привлечете внимание на критичните ставки или користете ги за да ја индексирате, датотеката или кодот на бојата вашата работа, дома, работа или во училницата. Ова пакување содржи 100 по диспензерот во движење и 1 диспензерот/пакетот, големина .47. Избрани Основни Бои,.47 во. Широк. Најдете го брзо. Знамињата го прават едноставно обележувањето и истакнувањето важни информации. Идеален за посочување на информации во учебник, книги и планери без пишување на нив. 100/Во Движење Диспензерот, 1 Диспензерот/Пакет. Користете за да привлечете внимание на критичните ставки, организирајте датотеки или кодирање во боја. Направете го тоа едноставно да побарате акција. Безбедно се држи, чисто се отстранува кога ќе завршите со нивно користење. Диспензерот ги одржува знамињата организирани и лесни за наоѓање.

Детални спецификации

Додатоци на производи