• Свеж
Tusk Tec-Основна Батерија Со Киселина TTX20LBS Одржување-Бесплатно ЗА CAN-AM Outlander H. O. EFI XT 2008-2009

Tusk Tec-Основна Батерија Со Киселина TTX20LBS Одржување-Бесплатно ЗА CAN-AM Outlander H. O. EFI XT 2008-2009

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Таск-Основните Батерии се батерии со врвен квалитет дизајнирани да ги задоволат високите барања на индустријата за енергетски спортови. Батериите Со Јадро На Tusk tec доаѓаат во комплет со претходно измерено пакување електролит (киселина) што го прави полнењето на батеријата едноставно и прецизно, додека батериите За гел Без Одржување се претходно наполнети (секогаш повикувајте се на безбедносни упатства и носете заштитни очила при полнење на која било батерија). Кога станува збор за квалитетни АТВ, ХИВ и батерии за мотоцикли, размислете За Тек-Основните Батерии. Секоја тек-Основна батерија На Таск доаѓа со 6-месечна гаранција. Батерии со врвен квалитет дизајнирани да ги задоволат високите барања на индустријата за енергетски спортови. Напредната технологија на олово/киселинско јадро обезбедува сигурност и долговечност. Капа и заптивка отпорна на истекување. 6 месец гаранција. Батеријата бара полнење до 100% пред првата употреба. Без одржување значи дека никогаш не треба да ги проверувате нивоата на течности или да додавате вода. Комплетно со киселинско пакување што го прави полнењето едноставно и прецизно.

Детални спецификации

Додатоци на производи