• Свеж
Melling 48567t-Времето На Моторот Во Собата За Изберете 03-Крајслер Dodge Џип Модели

Melling 48567t-Времето На Моторот Во Собата За Изберете 03-Крајслер Dodge Џип Модели

DEN 452.80

Од стока
Во магацинот

Високи Перформанси - 3 Парчиња Комплети : 03-08 Доџ Рам 1500, 03-08 Доџ Рам 2500, 04-08 Доџ Рам 3500, 05-10 Крајслер 300, 05-08 Доџ Дуранго, 05-08 Доџ Магнум, 05-10 Џип Гранд Чироки, 06-10 Доџ Полнач, 06-08 Џип Командант, 07-08 Крајслер Аспен, 08-10 Доџ Челинџер Мелење Комплетите Со Синџири За Тајминг Обезбедуваат Ефикасен И Економичен Начин За Обезбедување На Компонентите За Тајминг Потребни За Квалитетна Обнова На Моторот. Опциите за синџирот на тајминг вклучуваат и стандардни и ролери за да обезбедат совпаѓања со висококвалитетните запчаници и доколку е потребно затегнувач и водичи што одговараат на апликацијата. Достапни СЕ и комплетите за синџири за тајминг на оем и перформанси. Синџирите и запчаниците за мелење се произведуваат со користење на највисоки дизајни, квалитетни материјали и изработка. Комплетите со синџири за мелење ви нудат покриеност и избор на стандардни, HD и перформанси за да ги исполните вашите потреби за тајминг на секое ниво на услуга. Високи Перформанси - 3 Парче Во собата.

Детални спецификации

Додатоци на производи