• Свеж
Повторно воспоставена касета за тонер, цијан, висок принос од 9,5 км

Повторно воспоставена касета за тонер, цијан, висок принос од 9,5 км

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

Ова е вредност за преработена вредност од 508x (CF361 X) кертриџ, цијан, висок принос на страница со висок 9,5 K. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски/мал бизнис печатење, овој кертриџ нуди огромна вредност заради вредноста на приносот на цената/страницата. For use with the Hewlett Packard LJ ENTERPRISE M552 printer, LJ ENTERPRISE M553 DH printer, LJ ENTERPRISE M553 DN printer, LJ ENTERPRISE M553 N printer, LJ ENTERPRISE M553 X printer, LJ ENTERPRISE MFP M577 C printer, LJ ENTERPRISE MFP M577 DN printer, LJ ENTERPRISE MFP M577 F printer, LJ Pertorpise MFP M577 Z печатач. Купете во доверба и го заменува моделот на кертриџ Hewlett Packard 508x, CF361 X. Овој кертриџ не е направен или одобрено од Hewlett Packard, тој е компатибилен кертриџ за тонер направен за замена на Hewlett Packard 508x, CF361 X и е загарантирано да понуди сличен квалитет на печатење и принос на страници. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски/мал бизнис печатење, овој кертриџ нуди огромна вредност заради вредноста на приносот на цената/страницата. Компатибилните материјали за печатач не ја поништуваат гаранцијата на вашиот печатач. Овие касети се направени со компоненти на врвен квалитет и се прават да се споредат со оригиналниот кертриџ што го заменуваат. Купете во доверба за вашиот дом или мала канцеларија за деловно работење и уживајте во оваа кертриџ за врвен квалитет. Содржи 1 x повторно воспоставена од производството на Хјулит Пакард 508 X (CF361 X) тонер кертриџ, цијан, висок принос на страница со висок 9,5 K. Повторно воспоставен од производството на HP 508 X (CF361 X) кертриџ, цијан, висок принос од 9,5k заменува 508x, CF361 X. For use in LJ ENTERPRISE M552 printer, LJ ENTERPRISE M553 DH printer, LJ ENTERPRISE M553 DN printer, LJ ENTERPRISE M553 N printer, LJ ENTERPRISE M553 X printer, LJ ENTERPRISE MFP M577 C printer, LJ ENTERPRISE MFP M577 DN printer, LJ ENTERPRISE MFP M577 F printer, LJ ENTERPRISE MFP M577 Z .

Детални спецификации

Додатоци на производи