• Свеж
Ц2Г 20фт Цат5е Етернет Кабел-Сива

Ц2Г 20фт Цат5е Етернет Кабел-Сива

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

За брзи Етернет мрежи кои бараат широкопојасен опсег-интензивни апликации за дистрибуција на глас, податоци или видео. Ги исполнува сите стандарди На Cat5e TIA/EIA и драстично ја намалува и импедансата и структурната загуба на враќање (SRL). Секој од поединечните парови е поврзан заедно за да помогне во одржувањето на растојанието помеѓу пресвртите низ целата линија до точката на прекинување. Изграден од висококвалитетен бакарен кабел, овој дизајн ги минимизира нивоата На Пресек (СЛЕДНО) Близу До Крајот. Обликуваната чизма без пречки спречува несакани пречки на кабелот за време на инсталацијата и обезбедува дополнително олеснување на напрегањето. Достапно во различни бои за лесно боење-кодирајте ја вашата мрежна инсталација. Дизајнот без пречки ги штити клиповите при приклучување и исклучување; Стандардни КОНЕКТОРИ RJ45 и незаштитени жици со извртени парови; Достапен во 10 бои за да ја кодира мрежата во боја.

Детални спецификации

Додатоци на производи