• Свеж
Дорман 697 - Заден Диференцијален Прстен и Крило за Специфични Модели Одговара изберете: 1982-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1983 - ШЕВРОЛЕТ БЛЕЈЗЕР

Дорман 697 - Заден Диференцијален Прстен и Крило за Специфични Модели Одговара изберете: 1982-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 1983 - ШЕВРОЛЕТ

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Овој диференцијален прстен и штипка директно ја заменува оригиналната опрема на одредени години на возила, марки и модели. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој сет на прстени и шипки одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналните компоненти на одредени апликации на возилото. Ефикасно поправање-го елиминира мелењето и лелекањето од неуспешните оригинални лежишта. Темелно тестирано-пробното тестирање на возилото и ригорозните мерки за контрола на квалитетот обезбедуваат долговечност. Доверлив квалитет-поддржан од тим дизајнери и инженери во Соединетите држави. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Буик Аполо : 1973, 1974, 1975 Буик Електра : 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989 Буик Имот Вагон : 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983буик Лесабре : 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989 Буик Регал : 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987 Бјуик Роудмастер : 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 Буик Скајларк : 1975, 1976, 1977, 1978, 1979чевролет Астро : 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 Шевролет Блејзер : 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005чевролет Камаро : 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002се вклопува и повеќе возила што не се наведени овде.

Детални спецификации

Додатоци на производи