• Свеж
Симулација Трки Игра Дисплеј Метри Rgb Целосна Боја Марка · E8C5

Симулација Трки Игра Дисплеј Метри Rgb Целосна Боја Марка · E8C5

DEN 527.20

Од стока
Во магацинот

Аналоген тркачки инструмент, дизајниран според големината НА SLI-FI, содржината на екранот може да се постави преку SIMHUB, 21 ЦЕЛОСНА БОЈА RGB marquee lights, што доведува до до 14 I0s, што може да се користи како надворешни копчиња за контролори на игри (како што се лопатки за менување, итн.) или други Периферни модули (како што се аналогни бирања, итн.) лесно се прошируваат . Користете микро usb за да се поврзете со компјутерот и испорачајте висококвалитетна USB кабелска големина : 12.6*3.5*1.25 цм/4.96*1.38*0.49 во (со исклучок на задната USB висина) или 12.6*3.5*1.52 цм/4.96*1.38*0.6 во (вклучувајќи ја и задната USB висина) (L*W*H)производот веќе го изгоре фирмверот, ве молиме не согорувајте друг фирмвер по своја волја, во спротивно може да не работи правилно производот веќе го изгорел фирмверот, ве молиме не согорувајте друг фирмвер по своја волја, во спротивно може да не работи правилно за simhub едноставни упатства за поставување : Изберете ја играта И отворете ГИ УПАТСТВАТА ЗА ИНСТАЛАЦИЈА на приклучокотвклучуваат : 1сет аналогни тркачки инструменти симулација тркачка игра мерачи на дисплеј rgb целосна боја марка · e8c5.

Детални спецификации

Додатоци на производи