• Свеж
РАБОТНИК ХТ-4Б 4.4 ГАЛ Во Линија Престанк

РАБОТНИК ХТ-4Б 4.4 ГАЛ Во Линија Престанк

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Капацитет од 4,4 Галони, Во Резервоар За Притисок На Линијата, Систем За Бунар Со Претходно Полнење, Тешка Работа, Бутил Гумена Дијафрагма Отпорна На Бактерии Со Беспрекорна Конструкција За Униформа Цврстина, Полипропиленска Постава И Фитинг За Прифаќање Обложени Со Бакар Обезбедуваат Резервоар За Вода Отпорен на Корозија И Сигурна Заптивка За Вода, Ги Исполнува Барањата НА ФДА за Снабдување со Вода За Пиење. Капацитет од 4,4 Галони, Во Резервоар За Притисок На Линијата, Систем За Бунар Со Претходно Полнење, Тешка Работа, Бутил Гумена Дијафрагма Отпорна На Бактерии Со Беспрекорна Конструкција За Униформа Цврстина, Полипропиленска Постава И Фитинг За Прифаќање Обложени Со Бакар Обезбедуваат Резервоар За Вода Отпорен на Корозија И Сигурна Заптивка За Вода, Ги Исполнува Барањата НА ФДА за Снабдување со Вода За Пиење.

Детални спецификации

Додатоци на производи