• Свеж
Џенерал Моторс Камаро Огнена Птица за Од Шевролет Камаро И Понтијак Огнена Птица Чилтон Прирачник за Поправка ^

Џенерал Моторс Камаро Огнена Птица за Од Шевролет Камаро И Понтијак Огнена Птица Чилтон Прирачник за Поправка ^

DEN 735.84

Од стока
Во магацинот

Џенерал Моторс Камаро/Огнена Птица (1993-02)за Шевролет Камаро И Понтијак Огнена Птица Чилтон Прирачник За Поправка (САД) Описхилтон вкупната серија За Нега на Автомобили нуди САМИ од СИТЕ нивоа вкупно информации за одржување, сервисирање и поправка во лесен за употреба формат. Вкупните прирачници за Нега на Автомобили ги вклучуваат овие одлични карактеристики : моделско специфично покривање Едноставни, чекор-по-чекор процедури за ремонт на моторот, електрична шасија, погонски воз, суспензија, управување И повеќе Кодови За Проблеми Електронски контроли На моторот покриеност џенерал Моторс Камаро/Огнена Птица 1993-02 што ги опфаќа Сите модели На Шевролет Камаро И Понтијак Огнена Птица Содржина Поглавје 1 : Прилагодување И Рутина одржување поглавје 2 : мотори и општи процедури за ремонт на мотори поглавје 3 : системи за ладење, греење и наизменична струја поглавје 4 : системи за гориво И издувни гасови поглавје 5 : електрични системи на моторот поглавје 6 : Системи За Емисии И Контрола на Моторот поглавје 7 : рачни И автоматски менувачи Поглавје 8 : спојка И Погон Поглавје 9 : Сопирачкаглавје 10 : Суспензија И управување системи поглавје 11 : телоглавје 12 : шасија електричен систем и дијаграми за ожичување речник и господар индекс чекор-по-чекор процедури. Лесни за следење фотографии. Целосен дел за решавање проблеми. Вредни кратки намалувања.

Детални спецификации

Додатоци на производи