• Свеж
Оригинален Oem WR Фрижидер Диспензерот Инка Продолжување

Оригинален Oem WR Фрижидер Диспензерот Инка Продолжување

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Продолжувањето На Инката НА Диспензерот WR49 X10076 е оригинален дел од GE OEM (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации за Фрижидерите. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека GE WR49 X10076 може да се примени на вашиот апарат. Ге Производител Дел Број : WR49 X10076. Продолжувањето На Инката На Диспензерот ГЕ е оригинален дел од ОЕМ (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран ;и дизајниран за точни спецификации. Продолжувањето На Инката На Диспензерот GE WR49 X10076 е за Фрижидери.

Детални спецификации

Додатоци на производи