• Свеж
Вокер Издув Ултра ЕПА Директно Вклопување Каталитички Конвертор Одговара изберете: 2001-МАЗДА ШТИТЕНИК

Вокер Издув Ултра ЕПА Директно Вклопување Каталитички Конвертор Одговара изберете: 2001-МАЗДА ШТИТЕНИК

DEN 1280.00

Од стока
Во магацинот

Правни во ЊУЈОРК И МЕНЕ На ЕПА Само Федерални Емисија Опремени Возила. ДИЗАЈН СО ДИРЕКТНО ВКЛОПУВАЊЕ користи Решение За замена На Завртки Со Директно вклопување со закачалки, загради, рути и топлински штитови во стилот НА ОЕ за лесна инсталација што не бара специјализирана изработка и/или заварување. ЧУВА ПРОВЕРЕТЕ ГО СВЕТЛОТО НА МОТОРОТ ЗА КОДОВИ ЗА ЕМИСИИ високотехнолошкиот мантил во стилот НА ОЕ и оптималното оптоварување со благородни метали обезбедува потребно намалување на емисиите на издувните цевки за да одговара на апликацијата на возилото. Не е легално за продажба или употреба ВО CA & CO. ЧУВА ПРОВЕРЕТЕ ГО СВЕТЛОТО НА МОТОРОТ ЗА КОДОВИ ЗА ЕМИСИИ високотехнолошкиот мантил во стилот НА ОЕ и оптималното оптоварување со благородни метали обезбедува потребно намалување на емисиите на издувните цевки за да одговара на апликацијата на возилото. Консултирајте се со прописите за резервни конвертори на вашата држава за детали. ДИЗАЈН СО ДИРЕКТНО ВКЛОПУВАЊЕ користи Решение За замена На Завртки Со Директно вклопување со закачалки, загради, рути и топлински штитови во стилот НА ОЕ за лесна инсталација што не бара специјализирана изработка и/или заварување. Епа во согласност за употреба на ВОЗИЛА ОБДИ, 1996 и понови.

Детални спецификации

Додатоци на производи