• Свеж
Генерација На Имагинација Зафатен Амбар Реверзибилни Појавување Домино

Генерација На Имагинација Зафатен Амбар Реверзибилни Појавување Домино

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Натпревар и победа! Домино е едноставна, забавна игра која е одлична алатка за развој на когнитивни вештини како сортирање, совпаѓање и аритметика. Играјте ја класичната игра со испукани броеви, или за помладите ученици, совпаѓајте со шарени животни од штала! Секоја дрвена плочка е завршена со боја на база на вода и продавници во тешката кутија за игри во стилот на кибрит. За 2-4 играчи. Игрите лесно се собираат и траат само 5-10 минути. Вклучува упатства за играње и класични и соодветни игри, како и 28 дрвени плочки. Натпревар и победа! Домино е едноставна, забавна игра која е исто така одлична алатка за учење. Развијте когнитивни вештини, како сортирање, совпаѓање и едноставна аритметика, преку игра!. Лесен за учење за младите ученици. Вклучува инструкции за класични и соодветни игри. 28 реверзибилни дрвени плочки завршени со боја на база на вода во цврста кутија во стил на кибрит. За 2-4 играчи на возраст од 12 месеци и повеќе. Просечно време на играње од 5-10 минути.

Детални спецификации

Додатоци на производи