• Свеж
Рачка на спојката-Компатибилна Со-Чеви Стр 1989

Рачка на спојката-Компатибилна Со-Чеви Стр 1989

DEN 480.00

Од стока
Во магацинот

Рачка на спојката - Компатибилна со 1975 - 1990 Шеви P30 Note : Заврши : Цинк Хромат; Материјал : Челик Компатибилен со или Одговара : Забелешка : 14000-14500 lb GVW - 1983, 1985 - 1987 Chevy P30 6.2 L V8 Прирачник : Напред Контрола Шасија - 1985 - 1990 Chevy P30 5.7 L в8 рачна Белешка : модели За Контрола Напред со сопирачки за погонски дискови - 1979 - 1984 Шеви П30 5,7 Л В8 Рачна Белешка : Гвв 12000, 14100, 14500 - 1988 - 1990 Chevy P30 6.2 L V8 Рачна Белешка : Реквизит Вратило За Паркирање Сопирачка - 1975-1978 Chevy P30 5.7 L V8 Прирачник Години : 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 Прегледајте Го Описот на Производот за Да Обезбедите Соодветно Вклопување. 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990. Рачка На Спојката.

Детални спецификации

Додатоци на производи