• Свеж
Нов заменет далечински управувач одговара за BenQ Projector MX818ST MX882UST MW883UST S MX819ST TS819ST MW820ST TW820ST EX7775ST

Нов заменет далечински управувач одговара за BenQ Projector MX818ST MX882UST MW883UST S MX819ST TS819ST MW820ST TW820ST EX7775ST

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

This Remote Can Work with Below Model number : MX722 MX818 ST SX914 MX819 ST TS819 ST MW820 ST TW820 ST EX7775 ST MX766 MX823 ST MW824 ST MX767 MW767 MX822 ST MX720 MW721 MX726 MW727 MS630 ST MW632 ST MX631 ST MX882 UST MW883 UST SX912 MH740 Hc1200 MX842 UST MW843 UST MX806 ST MX852 UST MW853 UST SH915 SW916 MX863 UST Mw864ust MX854 UST MW855 UST MH856 UST LH770 Lx770 MX666 MW665 MX600 MX666+ MS630 ST MW632 ST MX631 STEASY и целосен пристап до сите потребни програми за копчиња. Лесно за употреба. Само ставете нова батерија за да работи, имате проблем со предметот, ве молиме известете ни пред да оставите повратни информации, ќе дадеме се од себе за да ја решиме. This Remote Can Work with Below Model number : MX722 MX818 ST SX914 MX819 ST TS819 ST MW820 ST TW820 ST EX7775 ST MX766 MX823 ST MW824 ST MX767 MW767 MX822 ST MX720 MW721 MX726 MW727 MS630 ST MW632 ST MX631 ST MX882 UST MW883 UST SX912 MH740 Hc1200 MX842 UST MW843 UST MX806 ST MX852 UST MW853 UST SH915 SW916 MX863 UST Mw864ust MX854 UST MW855 UST MH856 UST LH770 Lx770 MX666 MW665 MX600 MX666+ MS630 ST MW632 ST MX631 ST.

Детални спецификации

Додатоци на производи