• Свеж
Авионски Рамни Салфетки 2-Слојно Бело 1200 Картон 125500

Авионски Рамни Салфетки 2-Слојно Бело 1200 Картон 125500

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Хофмастер Ерлајд Рамен Пакет Салфеткиатрактивните Салфетки Со Авион се без набори за позитивна презентација. Овие премиум салфетки се дебели и меки и изгледаат и се чувствуваат како вистински лен. Практични рамни листови за Пакување излегуваат од пакетот подготвени за преклопување, пената и завиткување. Повеќенаменскиот дизајн ги прави идеални за употреба како облоги за корпи, обвивки за сребрени садови, обвивки за сендвичи и многу повеќе. матрл (и) : Ерлаид; Боја (И) : Бела; Ширина : 16"; Длабочина : 16".Глобален Тип На Производ : Салфетки-Вечераматрл(и) : Ерлајд боја(и) : Варосуване : 16"Длабочина : 16"Број На Плии : 2најпкин Тип : Вечераброј На Салфетки По Контејнер : 1.200 Процент На Рециклирана Содржина Пред Потрошувачите : 0% Пост-Потрошувачка Рециклирана Содржина Проценти : 0% Вкупна Рециклирана Содржина Проценти : 0% Ерлајд Рамен Пакет Салфетки 2-Пли 16 Х 16 Бело 1200/Картон 125500.

Детални спецификации

Додатоци на производи