• Свеж
НОСОРОГ ОДМАЗДНИК МОНИСТРА 17Х8. - 32ЕТ 112.1 ЦБ МАТ ЦРНА В ЦРНА ХАРДВЕР ТРКАЛО

НОСОРОГ ОДМАЗДНИК МОНИСТРА 17Х8. - 32ЕТ 112.1 ЦБ МАТ ЦРНА В ЦРНА ХАРДВЕР ТРКАЛО

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

ЦРН НОСОРОГ ОДМАЗДНИК МОНИСТРА 17Х8, 5 5Х127-32ЕТ 112,1 ЦБ МАТ ЦРНА В/ ЦРНО ХАРДВЕРСКО ТРКАЛО ЦРН НОСОРОГ ОДМАЗДНИК МОНИСТРА 17Х8, 5 5Х127-32ЕТ 112,1 ЦБ МАТ ЦРНА В/ ЦРНО ХАРДВЕРСКО ТРКАЛО. ЦРН НОСОРОГ ОДМАЗДНИК МОНИСТРА 17Х8, 5 5Х127-32ЕТ 112,1 ЦБ МАТ ЦРНА В/ ЦРНА ХАРДВЕР ТРКАЛО. ЦРН НОСОРОГ ОДМАЗДНИК МОНИСТРА 17Х8, 5 5Х127-32ЕТ 112,1 ЦБ МАТ ЦРНА В/ ЦРНА ХАРДВЕР ТРКАЛО. ЦРН НОСОРОГ ОДМАЗДНИК МОНИСТРА 17Х8, 5 5Х127-32ЕТ 112,1 ЦБ МАТ ЦРНА В/ ЦРНА ХАРДВЕР ТРКАЛО.

Детални спецификации

Додатоци на производи